AGENDA-TIPS

Elke zondag

14:00 koffie drinken

Prins Bernhard Plantsoen Hengelo

VERSLAG
DEMONSTRATIE :
"HOE NU VERDER?"

Prins Bernhardplantsoen
HENGELO

BEDANKT VOOR JULLIE OPKOMST,
WE HEBBEN ERVAN GENOTEN!

1twente heeft een mooie video gemaakt van onze spreker huisarts Bart van Tienen en wat een krachtige speech had deze man
Trots op ons team, trots op alle strijders.. hopelijk tot de volgende verbindingsdag.

 

-We vroegen de sprekers en spreekstalmeester
wat ze van de organisatie vonden,
wat we kunnen verbeteren en
hoe ze de sfeer op de demo ervaarde-

SPREEKSTALMEESTER:
Jerry Kroezen

"perfect, graag meer bezoekers, gewoon muziek versterkt
(want wat heeft muziek nou met het verspreiden van virussen te maken )
Het was lief en gezellig, ik kom graag terug!"

SPREKERS:

begeleid door :

“Galactic Freedom Duo ”
Ron Baggerman speelt Chapman Stick en Paul Op de Weegh speelt Djembé

❤️

Yara & Lars

"Prima geregeld, dank jullie wel.
Geen verbeterpunten
(ja versterker voor muziek, maar de oplossing met live muziek was zo super,
dank Bart en vrienden️)


♥️


Mariska, Njusja Horsthuis (Team Wakker Twente)

♥️

Bart van Tienen - Huisarts

"De organisatie was goed, alles netjes geregeld. Misschien een idee om te spreken van een manifestatie ipv demonstratie. Het gaat erom dat er bruggen gebouwd gaan worden en dat er een podium komt voor mensen met zorgen en vragen; we zijn niet per definitie tégen maar willen ook benadrukken waar we vóór zijn. De toespraken mogen soms wat korter, maar ik begrijp heel goed dat bijna niemand van ons hier ervaring mee heeft. De sfeer was goed en dat kwam ook vooral doordat er kinderen aanwezig waren, hou dat erin! ik zal net als jullie mijn zorgen blijven uitspreken. Nogmaals bedankt en blijf wakker!"

♥️

Erik Brummer
(Ouders voor vrijheid)

facebook : fb.com/oudersvoorvrijheid

"Prima, goed voorbereid, creatief omgegaan met de omstandigheden (weer, wegafsluiting).
Ik ben het e
ens met Bart, was meer een manifestatie en daar is nix mis mee, mooie speeches gehoord.
Prima sfeer en dat is mede dankzij jullie."

♥️

Convex Kafka

♥️

Ab Gietelink

'Hengelo was de moeite waard.
Dapper dat jullie doorgingen in de motregen.
We komen nog eens terug in het Oosten. Succes"


♥️

Mordechai Krispijn

"Prima, Ik heb geen verbeterpunten gezien.
Prima sfeer, ik kom terug!"


Duncan Robles & Laura Hos
Generation Freedom

♥️

Promotie Boek : 'de verkwanseling van Nederland' door
Catherine Langendijk en Herman Boon

"De organisatie van Wakker Twente vonden we uitstekend.
Organisatorische verbeterpunten kunnen wij niet bedenken.
De sfeer was hartverwarmend. Je mag ons zeker benaderen voor een volgende demo.
Tot spoedig, Cathrien en Herman"

♥️

Voor wie doen wij dit?

De demonstratie is (extra) gericht op ouders met jonge kinderen en onze jongeren en natuurlijk op onze ouderen, die het nu het meest zwaar hebben momenteel i.v.m. de maatregelen en eigenlijk geen kant op kunnen maar worden geleefd door het beleid van het kabinet. Kinderen die continu getest gaan worden en er is nu ook al geopperd hen te gaan vaccineren waarbij ze dus als proefkonijnen worden gebruikt door de overheid; dit pikken wij niet! De jongeren die online lessen krijgen, de hele dag achter een schermpje zitten en niet kunnen afspreken met vrienden om iets te gaan doen. Zij worden depressief en het aantal zelfmoorden onder de jongeren stijgt enorm! De buiten proportionele maatregelen moeten gewoon van tafel en wel zo snel mogelijk!

Onze ouderen die in verzorgingstehuizen zitten, kunnen niets meer en zitten dagenlang alleen op hun kamer. Zij krijgen geen tot heel weinig aandacht of bezoek van hun kinderen en kleinkinderen waardoor zij vereenzamen. Als er contact is, is het vaak achter glas of helemaal ingepakt met maskers en 1,5 meter afstand. Zij hebben ook weinig afleiding binnen het verzorgingstehuis. Vaak worden zij depressief en herinnerd deze tijd hen aan vroeger, de 2de wereldoorlog. Wij kunnen misschien een beetje hulp gaan bieden door met hen te gaan wandelen en een praatje maken zodat ze even gehoord worden.

Doelstelling van de demonstratie.

Wij willen een demo houden met o.a. als doelstelling “hoe gaan we om met de huidige situatie als wakkere en de maatregelen”? Wat zijn jouw rechten? Hoe ga je ermee om binnen het gezin, op school, op je werk maar ook in het verzorgingstehuis van jouw ouders en/of andere familieleden? Wat kunnen wij doen om het voor deze groepen dragelijker en positiever te maken? Dat is door op te staan en je niet te laten meetrekken in dit waanzinnige maatregelbeleid, maar door je te verbinden met elkaar, jong en oud weer van en met elkaar laten genieten.

Wij ontkennen niet dat er corona bestaat maar wij, van Wakker Twente, zijn van mening dat de huidige maatregelen ver buiten proportioneel te noemen zijn en geven meer neven schade dan schade die wij ondervinden van corona zelf.

 


De Ic’s liggen niet vol, de mondkapjes werken niet, dit is ook al door de heer de Jonge zelf een aantal keren aangegeven, de testen geven niet het juiste beeld van aantal positief of negatief geteste personen aan. De vaccinaties zijn niet wat er gezegd wordt dat ze zijn en mensen worden er ziek van. En ouderen met onderliggende kwalen komen zelfs te overlijden, ook jongere mensen overleven een vaccinatie niet altijd. Je wordt blij gemaakt met een dood vogeltje als er aangegeven wordt dat je na de vaccinatie alles weer mag en kan, dit is absoluut niet het geval.

Je kan alleen nog maar een winkel in met een mondkapje, die niet werkt. Heb je een ontzegging van het dragen van een mondkapje word je vaak ook niet toegelaten, wat discriminatie is. Dit alles wordt gezien als een heers en verdeel verhaal.

Wij als bevolking zouden blij moeten zijn als er iets van een kleine versoepeling komt en dan nog worden deze weer terug gedraaid, terwijl het kabinet en ook regeringsleiders ons hebben laten zien dat zij het ook niet zo nauw nemen met alle maatregelen, maar wij forse boetes krijgen als wij er ons niet aan houden. Nee! Dat is meten met 2 maten, wij laten ons niet nog langer onderdrukken!

Vanuit het politieke oogpunt komen veel tegenstrijdige berichten zoals Rutte aangaf “testen hoeft niet als je geen klachten hebt”. Maar waarom dan volop willen gaan testen op jonge kinderen terwijl zij geen klachten hebben? Is dit om de positieve testen omhoog te gooien en ons zo langer in Lock down te houden? Waarom jonge kinderen laten vaccineren, zij worden immers niet ziek! (zij doen het voor de ander, je maakt jouw oma of opa ziek, dus angst aanjagen)

Waarom ouderen boven de 70 jaar nog vaccineren? Laat deze ouderen gewoon in hun waarde. Als zij ziek worden door een fikse griep en daardoor komen te overlijden, is dat verschrikkelijk maar heel natuurlijk.

In voorgaande jaren was het immers ook zo. Ouderen met onderliggende kwalen/ziektes maar ook de risicogroepen laten vaccineren, wetend dat zij dit misschien niet overleven, wat is het nut? Wat is het doel?

Vul het onderstaande formulier in om het boek te ontvangen (€15,00 + €4,60 verzendkosten), betaalverzoek wordt per e-mail gestuurd.

Met dank aan  / gesponsord door :